Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

Επίσκεψη στην ΚΑΣΕΛΛ Α.Ε.




(Φωτογραφία ψηφιακά επεξεργασμένη.)
Νοιώθουμε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε τον πρόεδρο και τους εργαζομένους της ΚΑΣΕΛΛ για τη φιλοξενία στο χώρο της επιχείρησης.

Μπορείτε να δείτε τις εντυπώσεις των μαθητών στα σχόλια.

10 σχόλια:

  1. Μετά την επίσκεψή του προγράμματός μας στην κασέλ, ήμουν ιδιαίτερα εντυπωσιασμένη από την ξενάγηση του υπεύθυνου στον εργαστηριακό χώρο. Ακόμη, μου άρεσε που δόθηκε η ευκαιρία για συνομιλία με τον υπεύθυνο. Ο ίδιος, αφού είπε ορισμένες σημαντικές πληροφορίες για τον οργανισμό απάντησε και στα δικά μας ερωτήματα. Ωστόσο, θεωρώ πως θα έπρεπε να είχαμε οργανωθεί καλύτερα, προετοιμάζοντας πριν την επίσκεψη τις ερωτήσεις, ώστε να ήμασταν ποιο εξοικειωμένοι στη συζήτηση.

    Ηλιάννα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η επίσκεψή μας στην ΚΑΣΕΛ αποδείχθηκε αρκετά ενδιαφέρουσα και ενημερωτική. Πρώτη φορά είδα πως δουλεύει ένα εργοστάσιο και ενθουσιάστηκα με την ακρίβεια και τον συγχρονισμό με τον οποίο δούλευε. Επίσης, ήταν πολύ ωραίο και το γεγονός πως ο πρόεδρος αφιέρωσε το χρόνο του για να μας μιλήσει. Είπε πράγματα τα οποία δεν ήξερα και πιθανόν να μην μπορούσα να μάθω διαφορετικά. Βέβαια, θα ήθελα να είχαν έρθει μαζί μας περισσότερα παιδιά απ’ το πρόγραμμα για να είναι μεγαλύτερη η συμμετοχή.
    Ιωάννα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η επίσκεψή μας στον χώρο της ΚΑΣΕΛ ήταν μια ευχάριστη εμπειρία. Έμεινα ικανοποιημένη από όσας άκουσα και είδα και πιστεύω πως έμαθα ορισμένα πράγματα. Βέβαια θα προτιμούσα να ήμασταν πιο οργανωμένοι σαν ομάδα όσον αφορά τις ερωτήσεις προς τον πρόεδρο ή αν είχαμε παρακολουθήσει την ημερίδα που είχαν κάνει για να έχουμε μια ιδέα.
    Κων/να

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Την Παρασκευή 11/3/16 εγώ και κάποιοι συμμαθητές μου επισκεφτήκαμε το συσκευαστήριο της ΚΑΣΕΛ. Όταν πήγαμε όλοι οι εργαζόμενοι ήταν ευχάριστοι, φιλικοί και ευγενικοί προς εμάς. Εκεί ο πρόεδρος μας ξενάγησε στις δεξαμενές και στο τυποποίειο τα οποία ήταν κάποια από τα πράγματα που με εντυπωσίασαν. Έπειτα ο κ. πρόεδρος έκανε μια αναδρομή στο παρελθόν εξηγώντας μας την ιστορία και το ξεκίνημά της. Αλλά και τις δυσκολίες της εποχής τις οποίες προσπαθούν να ξεπερνούν με δύναμη, υπομονή, επίσης με αποτέλεσμα να φτάσουν στον καλύτερο. Τέλος με εντυπωσίασε η ελευθερία ερωτήσεων που είχαμε χωρίς περιορισμούς. Έτσι πήραμε όλες τις χρήσιμες απαντήσεις που θέλαμε.

    Χρυσούλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι εντυπώσεις μου από την ΚΑΣΕΛ ήταν ικανοποιητικές. Ο χώρος ήταν καλός. Επίσης χάρηκα που ο πρόεδρος μας είπε ότι έκαναν μια επένδυση, και παρά τις αρχικές δυσκολίες επέμειναν και τώρα εξάγουν σε περισσότερες από 30 χώρες. Χαίρομαι που υπάρχουν άνθρωποι που επιμένουν στην εργατικότητα αντί να φύγουν για το εξωτερικό στις μέρες μας.
    Βαρβάρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μετά την επίσκεψή μου στην ΚΑΣΕΛΛ μπορώ να πω ότι πέρασα αρκετά καλά, ήμασταν αρκετά παιδιά αν και δεν το περίμενα. Μόλις φτάσαμε μας υποδέχθηκαν φιλικά κάτι το οποίο μου άρεσε και αμέσως περάσαμε στην ξενάγηση. Ο χώρος ήταν τακτοποιημένος με σύγχρονα μηχανήματα και έτσι μας δόθηκε και η ευκαιρία να δούμε πως είναι το λάδι που τρώμε. Αργότερα αφού τελείωσε η ξενάγηση, κάτσαμε όλοι μαζί συζητώντας και απαντήθηκαν κάποια ερωτήματα με τρόπο ικανοποιητικό. Τέλος, με την επίσκεψη αυτή καταλάβαμε σε κάποιο βαθμό πώς δουλεύουν αυτές οι επιχειρήσεις, που παράγεται, τι εισάγεται και τι εξάγεται. Πιστεύω να ξανάνάνουμε κάποια παρόμοια επίσκεψη γιατί μου φάνηκε αρκετά ενδιαφέρουσα.
    Χρήστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πρόσφατα επισκέφθηκα με το σχολείο μου μια εταιρία λαδιού , ονόματι ΚΑΣΕΛ. Από εκεί έμαθα πολλά καινούρια πράγματα για το λάδι, το ποσοστό πώλησης του και την ζήτηση του στις άλλες χώρες. Αυτή η μέρα θα μου μείνει ως μια καλή εμπειρία διότι έμαθα καινούρια πράγματα, γνώρισα νέους ανθρώπους και πήγα σε καινούρια μέρη τα οποία δεν έχω ξαναεπισκεφθεί.
    Παναγιώτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Από την επίσκεψή μου μαζί με μια ομάδα μαθητών στην ΚΑΣΕΛΛ έμαθα αρκετά ωφέλιμα πράγματα. Μάθαμε με πολύ παραστατικό τρόπο πως γίνεται να ετοιμάζονται τα μπουκάλια. Ακόμα μεγάλη σημασία για εμένα είχε η στιγμή που μας πληροφόρησαν πώς φτάνει το λάδι στην ΚΑΣΕΛΛ και ο τρόπος που ελέγχεται και μπαίνει σε μπουκάλια. Γενικότερα όλα ήταν πολύ ωραία και πιστεύω πως μας πληροφόρησαν ικανοποιητικά. Η φιλοξενία ήταν πολύ καλή και προτείνω ανεπιφύλακτα στον καθένα να επισκεφτεί αυτόν τον χώρο.
    Θεοδώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οι εντυπώσεις μου από την επίσκεψη μας στην ΚΑΣΕΛΛ είναι οι εξής: η εξαγωγή ελαιολάδου σε μεγάλες χώρες και μη, και η συμμετοχή σε διάφορες εκθέσεις παγκοσμίως κάνουν γνωστό το προϊόν αλλά και την περιοχή. Τα μηχανήματα και το εργατικό δυναμικό δουλεύουν αδιάλειπτα για να είναι συνεπείς και αλάνθαστες οι παραγγελίες. Ο χώρος βέβαια δεν είναι αρκετός για αυτό και ο πρόεδρος της ΚΑΣΕΛΛ μας ανέφερε ότι με κάποια επιδότηση θα δημιουργηθεί κατά πρώτον μια αποθήκη. Σε γενικά πλαίσια ενθουσιάστηκα από την εμπιστοσύνη που δείχνουν οι πελάτες και από τα βραβεία τα οποία έχουν πάρει.
    Σοφία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οι εντυπώσεις μου σχετικά με την επίσκεψη μας στην ΚΑΣΕΛΛ είναι απόλυτα θετικές . Ήταν η πρώτη φορά που επισκέπτομαι τον χώρο της ΚΑΣΕΛΛ αλλά και γενικά έναν χώρο έλαιο παραγωγής και εξαγωγής του ελαιόλαδου. Έμαθα πολύτιμα πράγματα όπως το πως συσκευάζεται το λάδι που επεξεργάζεται και πως γίνονται οι εξαγωγές του σε σημαντικές χώρες του εξωτερικού. Ο κύριος Νικόλαος Γραμματικάκης πρόεδρος της ΚΑΣΕΛΛ μας ξενάγησε σε όλο το χώρο και ήταν πλήρως κατατοπιστικός. Μας μετέδωσε καινούργιες πληροφορίες και γνώσεις τόσο για την ΚΑΣΕΛΛ όσο και γενικά για την παραγωγή επεξεργασία και εξαγωγή του ελαιόλαδου.
    Γεωργία

    ΑπάντησηΔιαγραφή